Nyári tábor

Kedves Látogatóink!

Oldalunk a jelenleg már működő és látogatható Biró-Giczey Ház jogelődjének weboldala, ami a korábbi eseményekről, kiállításokról tudósított.

Elkészült a Főegyházmegye idegenforgalmi internetes oldala a www.vetk.hu, ahol a 2025-ig felújítás alatt álló várnegyed látogathatóságával kapcsolatos minden hasznos információt egy helyen találhatnak meg az érdeklődők.
Köszönjük érdeklődésüket!

Az alábbi turnusokban és tematikában indítunk az idei évben napközis táborokat:

2019. július 1-5. média tábor

– A résztvevők a sajtóműfajokkal, a hírkészítés technikáival, a rádiós és televíziós műsorkészítéssel, valamint az újságírás rejtelmeivel ismerkedhetnek meg gyakorlati feladatok, illetve szerkesztőséglátogatások révén.

2019. július 8-12. dráma tábor

– A tábor résztvevői készségfejlesztő drámajátékokon keresztül ismerkedhetnek meg önmagukkal és képességeikkel, a Veszprémi Egyetemi Színpad, valamint hivatásos színészek segítésével pedig a színház világát is felfedezhetik.

2019. július 15-19. kézműves tábor

– Játékos dekorációk, praktikus használati tárgyak, furfangos, kreatív játékok várják a kézműves tábor résztvevőit, akik különböző technikák elsajátítása közben új barátokra is szert tehetnek.

2019. július 22-26. túrajó tábor

– Tematikus, kézműves foglalkozásokkal kísért kirándulások a várban és a vár környékén, ősmaradványok, látható és láthatatlan vizek, Árpád-házi szentek és a Veszprémvölgy egykori malmai nyomában.

2019. július 29- augusztus 2. Fecskefészek tábor

– Szabadtéri játékok, közös alkotás, kincskeresés és ismerkedés gyerekszemmel az Eucharisztiával (Oltáriszentséggel), hogy a résztvevők maguk is megtapasztalják, miért olyan jó közösségben lenni egymással és Jézussal.

 

naponta 7.30-16.30

 

Részvételi díj: 21.000Ft/fő

Testvérkedvezmény 18.000Ft/fő

 

Tudnivalók a táborhoz:

A gyermekekkel pedagógus, valamint tárlatvezető munkatársaink foglalkoznak majd.

  • Kérünk váltóruhát, váltócipőt, esőkabátot, esernyőt
  • Kérjük Önöket, hogy gondoskodjanak a gyermek számára szükséges gyógykészítményekről. (pl. kálcium, Fenistil, naptej stb)
  • A tábor programjaihoz szükséges kellékeket biztosítjuk.
  • (igény szerint) minden napra tízórait, innivalót és uzsonnát kérünk otthonról

a gyerekeknek az ebédet kiszállítással a házon belül biztosítunk, egész nap gondoskodunk folyadékbevitelről házi szörpök formájában

  • A gyerekeket reggelente 7:30-tól fogadjuk és 16:30-ig lehet hazavinni.
  • Azon szülőktől egy soros nyilatkozatot kérünk, akiknek gyermekük egyedül mehet majd haza.

Étkezés: bőséges ebéd, napközbeni frissítő biztosított

A táborba jelentkezéskor 5000,- előleget kérünk befizetni, a fennmaradó összeget pedig a tábor első napján kérjük. Mindezeket banki átutalással is rendezhetők az OTP 11748007-20184294 számla számon, közleményben a gyermek nevét kérjük feltüntetni.

A jelentkezési lapot akár fényképezve is fogadjuk az info@szalezianum.hu címen.

Letölthető jelentkezési lap itt.

További információ kérhető személyesen, telefonon 88/580-529, e-mailen vagy facebook oldalunkon keresztül is.